Ankieta: Jak do tego podchodzisz?
O cholera, róbmy coś!
Nie za dobrze...
Ale o co właściwie chodzi?
Nic nie wskóram.
Nudzi mnie to, idę pooglądać telewizję.
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
17-08-2010, 16:11
mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
http://mojeprzebudzenie2010.blogspot.com/

Wiem jak to z linkami, ale to naprawdę jest warte uwagi. Twór kolegi; fakt faktem, że to za bardzo o życiu doczesnym jak na to forum, ale treść warta przemyślenia, polecam. Choćby wydarzenie z 9/11, mnie zatkało. Co sądzicie?

Raz jestem, raz mnie nie ma, nie oczekiwać z dnia na dzień.

"Bo tu, jak widzisz, trzeba biec tak szybko, jak się potrafi, żeby zostać w tym samym miejscu."
last.fm
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-08-2010, 16:35
RE: mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
Ja w swoim krótkim życiu naczytałem i naoglądałem się ogromnej ilości treści związanych z globalnym rządem i dotyczącymi go sprawami. Dzisiaj wiem że wojna by nie istniała gdyby najpierw nie powstała w naszych umysłach. Wszystko co dziś widzicie na Ziemi najpierw musiało ukazać się w naszych głowach. Dlatego sprzeciwiam się strachowi, agresji, wyzyskiwaniu myśląc jak najwięcej o miłości Zaciesz . Oczywiście proponuje wam dowiedzieć się trochę o tym co kieruje naszym społeczeństwem, na pewno poszerza to horyzonty Blush
17-08-2010, 16:44
Wojna to inny temat do dyskusji, w rzeczach totalnie niepozornych jest jak widać jeszcze większy problem. Po odczytaniu boję się cokolwiek włożyć do ust :P

"Bo tu, jak widzisz, trzeba biec tak szybko, jak się potrafi, żeby zostać w tym samym miejscu."
last.fm
17-08-2010, 16:49
Dlatego czekam na 2012. Ja już mam swoją wizje Zaciesz . Wszyscy w rządzie mają wczepione małe detonatorki, które automatycznie 24 grudnia ulegną samo destrukcji niszcząc właściciela. BUAHAHA! Zadowolenie

PS. tak szerze swoją miłość Tongue
18-08-2010, 09:14
sasasa! już Cię lubię! Zaciesz a na poważnie (i lekko offtop'owo) - wierzysz w 2012?

last.fm
18-08-2010, 15:05
Jasne że wierze! Znaczy na pewno będzie 2012 rok Tongue . Jednak jestem przekonany że to nie będzie zwykły rok. Może nie powymieramy wszyscy z powodu :
- asteroidy
- globalnego ocieplenia
- ataku zielonych ludków
- anomalii klimatycznych
- 3 wojny światowej itp. Tongue
Według mnie ten rok przyniesie zmiany. Coś co sprawi że nasza Ziemia stanie się całkiem innym miejscem. Nie boję się tego, wręcz czekam na to z niecierpliwością. W dzisiejszych czasach konieczny jest jakiś przewrót, bo po prostu napływ informacji jest ogromny i w nie wyobrażalnym stopniu rośnie. Konsumpcjonizm jest na takim poziomie że musi coś się stać bo za niedługo zaczniemy zjadać siebie nawzajem Zaciesz . Może w tym roku po prostu dostaniemy jakąś informacje dostępną każdemu która przewróci nasz świat do góry nogami (darmowa energia, dowód na istnienie kosmitów na Ziemi itp.) a może to będzie coś tak nie wyobrażalnego jak zmiana naszych kodów genetycznych Zadowolenie . Nie wiem co ale na pewno coś stać się musi. Inaczej będę bardzo zawiedziony Tongue
19-08-2010, 07:59
Nie rajcuje mnie coś takiego, raczej wątpię w to wszystko :P Przecież tych końców końca było już od cholery...

last.fm
19-08-2010, 11:27
Mnie też tak średnio. Na razie interesuje mnie co się dzieje tu i teraz. ;d

Dziewięćdziesiąt procent naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy
się nie zdarzą.

Margaret Thatcher
19-08-2010, 11:53
Tylko wcześniej to były jakieś chore pomysły jednostek. Dziś duże grono o tym mówi m. in. naukowcy, Majowie a nawet ci ludzie od ufo Tongue . Moje nastawienie polega na tym żeby po prostu później nie było zaskoczenia "A co to ? O_o " .
19-08-2010, 12:26
Czyli tak się nastawiasz psychicznie, tak?
Wyobrażam sobie : takie ponad 2 lata nastawiania się a tu nic ;p

Dziewięćdziesiąt procent naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy
się nie zdarzą.

Margaret Thatcher
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości