|
mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
|
|
17-08-2010, 16:11
|
|||
|
|||
|
mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
http://mojeprzebudzenie2010.blogspot.com/
Wiem jak to z linkami, ale to naprawdę jest warte uwagi. Twór kolegi; fakt faktem, że to za bardzo o życiu doczesnym jak na to forum, ale treść warta przemyślenia, polecam. Choćby wydarzenie z 9/11, mnie zatkało. Co sądzicie? Raz jestem, raz mnie nie ma, nie oczekiwać z dnia na dzień.
"Bo tu, jak widzisz, trzeba biec tak szybko, jak się potrafi, żeby zostać w tym samym miejscu." last.fm |
|||
|
17-08-2010, 16:35
|
|||
|
|||
|
RE: mojeprzebudzenie2010.blogspot.com
Ja w swoim krótkim życiu naczytałem i naoglądałem się ogromnej ilości treści związanych z globalnym rządem i dotyczącymi go sprawami. Dzisiaj wiem że wojna by nie istniała gdyby najpierw nie powstała w naszych umysłach. Wszystko co dziś widzicie na Ziemi najpierw musiało ukazać się w naszych głowach. Dlatego sprzeciwiam się strachowi, agresji, wyzyskiwaniu myśląc jak najwięcej o miłości
. Oczywiście proponuje wam dowiedzieć się trochę o tym co kieruje naszym społeczeństwem, na pewno poszerza to horyzonty
|
|||
|
17-08-2010, 16:44
|
|||
|
|||
|
Wojna to inny temat do dyskusji, w rzeczach totalnie niepozornych jest jak widać jeszcze większy problem. Po odczytaniu boję się cokolwiek włożyć do ust :P
Raz jestem, raz mnie nie ma, nie oczekiwać z dnia na dzień.
"Bo tu, jak widzisz, trzeba biec tak szybko, jak się potrafi, żeby zostać w tym samym miejscu." last.fm |
|||
|
17-08-2010, 16:49
|
|||
|
|||
|
Dlatego czekam na 2012. Ja już mam swoją wizje
. Wszyscy w rządzie mają wczepione małe detonatorki, które automatycznie 24 grudnia ulegną samo destrukcji niszcząc właściciela. BUAHAHA! PS. tak szerze swoją miłość
|
|||
|
18-08-2010, 09:14
|
|||
|
|||
|
sasasa! już Cię lubię!
a na poważnie (i lekko offtop'owo) - wierzysz w 2012?
|||
|
18-08-2010, 15:05
|
|||
|
|||
|
Jasne że wierze! Znaczy na pewno będzie 2012 rok
. Jednak jestem przekonany że to nie będzie zwykły rok. Może nie powymieramy wszyscy z powodu : - asteroidy - globalnego ocieplenia - ataku zielonych ludków - anomalii klimatycznych - 3 wojny światowej itp. ![]() Według mnie ten rok przyniesie zmiany. Coś co sprawi że nasza Ziemia stanie się całkiem innym miejscem. Nie boję się tego, wręcz czekam na to z niecierpliwością. W dzisiejszych czasach konieczny jest jakiś przewrót, bo po prostu napływ informacji jest ogromny i w nie wyobrażalnym stopniu rośnie. Konsumpcjonizm jest na takim poziomie że musi coś się stać bo za niedługo zaczniemy zjadać siebie nawzajem . Może w tym roku po prostu dostaniemy jakąś informacje dostępną każdemu która przewróci nasz świat do góry nogami (darmowa energia, dowód na istnienie kosmitów na Ziemi itp.) a może to będzie coś tak nie wyobrażalnego jak zmiana naszych kodów genetycznych . Nie wiem co ale na pewno coś stać się musi. Inaczej będę bardzo zawiedziony
|
|||
|
19-08-2010, 07:59
|
|||
|
|||
|
Nie rajcuje mnie coś takiego, raczej wątpię w to wszystko :P Przecież tych końców końca było już od cholery...
|||
|
19-08-2010, 11:27
|
|||
|
|||
|
Mnie też tak średnio. Na razie interesuje mnie co się dzieje tu i teraz. ;d
Dziewięćdziesiąt procent naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy
się nie zdarzą. Margaret Thatcher |
|||
|
19-08-2010, 11:53
|
|||
|
|||
|
Tylko wcześniej to były jakieś chore pomysły jednostek. Dziś duże grono o tym mówi m. in. naukowcy, Majowie a nawet ci ludzie od ufo
. Moje nastawienie polega na tym żeby po prostu później nie było zaskoczenia "A co to ? O_o " .
|
|||
|
19-08-2010, 12:26
|
|||
|
|||
|
Czyli tak się nastawiasz psychicznie, tak?
Wyobrażam sobie : takie ponad 2 lata nastawiania się a tu nic ;p Dziewięćdziesiąt procent naszych zmartwień dotyczy spraw, które nigdy
się nie zdarzą. Margaret Thatcher |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Otrzymane podziękowania:
. Oczywiście proponuje wam dowiedzieć się trochę o tym co kieruje naszym społeczeństwem, na pewno poszerza to horyzonty