Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany i naprawa błędów na forum i drugiej stronie - 05.11.2010
05-11-2010, 21:56
Zmiany i naprawa błędów na forum i drugiej stronie - 05.11.2010
Hej,

Ostatni czasy było trochę problemów z druga-strona i forum, jednak w większości z nich udało się je naprawić.

Na drugiej-stronie powrócił przycisk do forum - tylko, że inny. Nie mam starego, ponieważ przeoczyłem go i nie przekopiowałem ze starego serwera. Więc jakby ktoś chciał zrobić nowy, lepszy przycisk od poprzedniego to bardzo proszę, zamieszę go na drugiej-stronie.

Od jakiś czas od przeniesienia nie można było zapisać się do Pakietu OOBE, jednak dzisiaj także i ten problem został rozwiązany. Więc jeśli nie mogłeś zrobić tego wcześniej, możesz zrobić to już od dzisiaj.

Na forum:
Zaktualizowałem wtyczkę do dodawania znajomych. Przez co błąd w pisowni "didaj znajomego", zamienił poprawny zwrot "dodaj znajomego" :-).

W Twoim profilu wyświetla się kto ostatnio wchodził na Twój profil.

Nowe statystyki które pokazują kto najwięcej napisał postów: danego dnia, tygodnia, miesiąca i ogólnie.

Można oceniać poszczególne posty w skali od jednego do pięciu.

Dzienniki snów znów działają.

I jeszcze kilka innych drobniejszych zmian.

Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć.

Albert Einstein
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2010, 22:10
RE: Zmiany i naprawa błędów na forum i drugiej stronie - 05.11.2010
Zmiany bardzo przydatne, acz bardzo bym uważał na wszelkie statystyki związane z postami - ubolewam ostatnio co jakiś czas nad nadmiarem niezbyt potrzebnych postów (wiadomo, święty pewnie też nie jestem, ale staram się nie odpowiadać ogólnikami, lecz konkretami)... Albo można je ukryć przez pierwszy miesiąc użytkowania konta ;P

Raz jestem, raz mnie nie ma, nie oczekiwać z dnia na dzień.

"Bo tu, jak widzisz, trzeba biec tak szybko, jak się potrafi, żeby zostać w tym samym miejscu."
last.fm
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05-11-2010, 23:56
Doszło jeszcze konto na facebooku o drugiej stronie. Oto link: http://www.facebook.com/pages/Druga-Stro...4069575158

Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć.

Albert Einstein
06-11-2010, 00:16
Lubię to!

A zmiany... lubię zmiany, gdy są pozytywne, jak teraz. Wszystko ładne, zapięte na ostatni guzik, jeszcze milej niż zawsze! Zadowolenie
12-11-2010, 00:22
Zmiany zmianami a tu kurs OOBE znów nie działa! Smutny
12-11-2010, 00:41
Jak nie działa jak działa? Sprawdzałem przed sekundą

Albert Einstein
12-11-2010, 01:11
Jak dla mnie nowe zmiany są dobre i przydatne i nie widzę powodów do narzekania Usmiech

Tajemnica snów
Jest na granicy życia i śmierci,
Na granicy tego i tamtego świata,
Zrozumieć ją,to otworzyć olbrzymią bramę do poznania siebie.

W snach odbija się gra życia,
W życiu odbija się gra snów,
Lustro świadomości potrafią dojrzeć ci,
Którzy jasno postrzegają naturę,
Gry życia i gry snów.
06-12-2010, 10:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2010 10:39 przez simran1405.)
Karol , co do błędów w pisowni to ja w telefonie miałam "odświerz listę " , więc nie ma co się przejmować. Jak ktoś coś zauważy , co jest źle napisane albo nie działa to niech napisze do Ciebie prywatną wiadomość ;p

Świat jest jakby pomostem: możesz go przejść, ale nie radzę ci na nim budować domu. - indyjskie przysłowie
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości