|
Witam
|
|
25-12-2011, 21:48
|
|||
|
|||
|
Witam
mam na imie Gabrysia. ezotoryka interesuje sie okolo pol roku, wiec co nie co ale nadal jestem swiezakiem , interesuje mnie psionika i oobe, ld mam rozpracowane .
pozdrawiam
|
|||
|
25-12-2011, 21:53
|
|||
|
|||
|
RE: Witam
no siema ;D
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć. LD - 14 ![]() OOBE - prawie, prawie.. ![]() |
|||
|
25-12-2011, 23:26
|
|||
|
|||
|
Witam Gabrysiu
![]() Miło, że zawitałaś na forum. Mam nadzieję, że wiedza na nim zawarta pomoże Ci osiągnąć OOBE, bo jak czytam to z LD nie masz problemów ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia
Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć.
Albert Einstein |
|||
|
25-12-2011, 23:32
|
|||
|
|||
|
Witaj, i znowu płeć żeńska u nas zawitała
Miłych doświadczeń ;D
Dążenie do niewyobrażalnych stanów!
LD - 30 Last 17.04.2012 ! OOBE - 1 ? ~9 years ago ? |
|||
|
25-12-2011, 23:54
|
|||
|
|||
|
Czesc
jezeli masz juz Ld rozpracowane to latwa droga do OOBE przed LD napewno na tym forum znajdziesz nie jedna technike w tym wlasnie przypadku
|
|||
|
26-12-2011, 01:08
|
|||
|
|||
|
Dzięki za mile przywitanie
wiem,blokuje mnie tylko strach
|
|||
|
26-12-2011, 03:03
|
|||
|
|||
|
Strach? jaki strach,, OOBE jest najwspanialsza rzecza (stanem) jaki moze ci sie przytrafic w zyciu! musisz to zrozumiec. NIC CI NIE GROZI!
OOBE bogiem!
BKA nałogiem! PM podstawą! LD zabawą! |
|||
|
26-12-2011, 12:33
|
|||
|
|||
|
OOBE jest w 100% bezpieczne i tak trzeba o tym myslec, czy ten strach nie wyglada tak ze gdy sie kladziesz i chcesz osignac oobe zaczynasz sie cala trzasc, nie mozesz sie na niczym skupic? ja mialem to somo na poczatku i to nie jest strach
jest to po prostu takie duze podekscytowanie tym calym zajsciem ze zaraz to sie stanie, po prostu jak bym ponosil sie emocja w takim przypadku nie trzeba zbytnio sie wkrecac w taki stan bo on ciezko przechodzi, ale oobe jest bezpieczne, ono sluzy Tobie wiec nie ma sie czego bac i trzeba myslec pozytywnie a wszystko bedze dobrze
|
|||
|
26-12-2011, 13:21
|
|||
|
|||
|
no ja też na początku nie byłam tego pewna, ale teraz nie chce niczego bardziej niż to osiągnąc ;D pzdr i powodzenia
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć. LD - 14 ![]() OOBE - prawie, prawie.. ![]() |
|||
|
26-12-2011, 13:35
|
|||
|
|||
|
jak czytam te posty, że ktoś sie boi oobe to doznaje szoku... nie wiem czemu ale ja się tego nigdy nie bałem (na szczeście)
W każdym razie witam na forum
Wąż w awatarze oznacza wszechstronność, odrodzenie, regeneracje, mądrość, miłosierdzie, moc i siłę.
LD: 1 (ostatni: 22.08.2011)OOBE: 1 |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Otrzymane podziękowania:

Last 17.04.2012 !
jezeli masz juz Ld rozpracowane to latwa droga do OOBE przed LD