|
Witajcie:)
|
|
21-10-2011, 17:14
|
|||
|
|||
|
Witajcie:)
Witam
Mam na imię Michał i mam 30 lat . Mam nadzieję że nie jestem najstarszy na tym forum, gdyż myślę że nie tylko ludzie młodzi, bądź bardzo młodzi mogą przejawiać zainteresowanie tego typu sprawami ![]() Coś o sobie : Aktualnie mieszkam w Fiorano Modenese, małym miasteczku niedaleko włoskiego miasta Modena a pracuję w Lodi ( obok Mediolanu ) jako kierowca ciężarówki, dzięki czemu mam dla siebie wiele ciemnych i samotnych nocy, które mam nadzieję przyczynią się do moich postępów w nauce LD ![]() Pozdrawiam wszystkich i liczę na wyrozumiałość oraz pomoc
|
|||
|
21-10-2011, 18:12
|
|||
|
|||
|
RE: Witajcie:)
Witam. Więc musisz dużo miejsc zwiedzać skoro jesteś kierowcą ciężarówki
"Śmierć to dopiero początek."
|
|||
|
21-10-2011, 18:28
|
|||
|
|||
(21-10-2011 18:12)UnManism napisał(a): Witam. Więc musisz dużo miejsc zwiedzać skoro jesteś kierowcą ciężarówki Tak i nie Jestem kierowcą ciężarówki ale jeżdżę tylko po Italii więc w sumie europy jako tako to nie znam Za to Italię lepiej aniżeli naszą piękną polską ziemię ![]() Zresztą moja przygoda z kierownicą na włoskiej ziemi skończy się z dniem 16.12.2011 roku , kiedy to wracam na stałe do naszego pięknego i tak utęsknionego przez ze mnie kraju
|
|||
|
22-10-2011, 11:06
|
|||
|
|||
|
Witaj
"Nikt nie jest zniewolony bardziej niż ci, którzy błędnie wierzą w swoją wolność."-Johann Wolfgang Goethe
Zapraszam, moje: http://tnij.org/marchewkolandia LD-59 last 21/22.05.12OOBE-1[?] Last ? |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Otrzymane podziękowania:
last 21/22.05.12
Last ?