|
Up-time.
|
|
19-12-2011, 20:59
|
|||
|
|||
|
Up-time.
O Up-time pisałem już w dziale "różne", ale cały czas nie daje mi on spokoju. Chodzi mi o to, czy jest to w ogóle możliwe, a jeżeli jest, to jakie korzyści możemy z tego osiągnąć. A zatem wkleję tu notkę dotyczącą up-time, oraz grę, poprzez którą możemy wywołać ten oto stan. Chętni proszę się zapisywać.
![]() "Każdy, kto usłyszy czym jest Up-time chce tego doświadczysz. Każdy, kto go doświadczy chce więcej, chce lepiej!Czuje się wtedy jak bohater Matrixa, Wanted, czy najlepszy sportowiec! Na czym więc polega i czym jest Up-time? Up-time jest stanem umysłu i ciała, w którym cała nasza uwaga jest skierowana całkowicie na zewnątrz. Widzimy, słuszymy i odczuwamy środowisko wokół, jak nigdy wcześniej. Mamy wyostrzone wszystkie zmysłu. Czas zwalnia. Dzieje się tak, ponieważ osiągając Up-time wyłączamy swoje myśli. Zatrzymywane są obrazy oraz dialog wewnętrzny. Nasz umysł pracuje na wyższych częstotliwościach. Prawdopodobnie wchodzimy wtedy w fale gamma (czyli powyżej 45Hz) W up-time nasza energia, czyli myśli nie są kierowane do wewnątrz, tak jak ma to miejsce w transie (down-time). Przestajemy rozmyślać, analizować, wspominać albo sobie wyobrażać. Nasza energia jest kierowana poza nas. Na innych ludzi, na inne stworzenia, na naturę i na przedmioty. Na Praktyku NLP, gdy osoba odkrywa podstawy działania swojego umysłu, uczy się go kontrolować, poznaje dwa światy: świat transu, czyli down-time oraz świat stanu up-time. A oto gra : http://www.andrzejhanisz.pl/uptime-alpha...e?potw=tak LD : 2 (Last 11.11.2011)
|
|||
|
19-12-2011, 21:28
|
|||
|
|||
|
RE: Up-time.
Najlepiej to poprowadzić testy
Dążenie do niewyobrażalnych stanów!
LD - 30 Last 17.04.2012 ! OOBE - 1 ? ~9 years ago ? |
|||
|
21-12-2011, 17:55
|
|||
|
|||
|
Tak, ale ja sam nie potrafię tego zrobić, potrzebuje więc osób, które garną się do tego..
LD : 2 (Last 11.11.2011)
|
|||
|
21-12-2011, 19:07
|
|||
|
|||
|
Jak na razie prowadzę inne testy, niestety nie mogę ci teraz pomóc