Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energia PSI
14-11-2011, 11:19
Energia PSI
Ok, dzisiaj mija termin składania wyników, więc piszcie tutaj co i jak.

Jeśli chodzi o mnie, to rzadko próbowałem PSI-Balla zrobić, ale jak to robiłem to tak:
-PSI-Balla ani razu nie zauważyłem
-cechy? tylko parę razy czułem lekki powiew wiatru i nic więcej Zaciesz

(22-10-2011 18:54)TomekPs napisał(a):  Informacje dotyczące badania:

Opis: Przydałoby się badanie tej energii, a w szczególności jej kumulowania na kształt kuli (PSI - Ball). Może dzięki temu badaniu odkryjemy inne jej działanie?

Cel: Sprawdzenie, jak działa PSI - Ball i czy da się go zauważyć, oraz czy energia, z którego jest stworzony ma jakieś inne cechy.

Badacze:
-TomekPs
-myniek12
-zabojad
-bart3k56

Dla chętnych:
Informować o ewentualnym uczestnictwie w badaniu można do 13.11.2011r. (sobota, listopad), ale termin składania wyników jest nie zmienny (14.11.2011r.).

Jak utworzyć PSI-Balla:
http://www.paranormalne.pl/topic/22530-t...psi-balla/

Termin składania wyników: 14.11.2011r. (niedziela, listopad)

Wąż w awatarze oznacza wszechstronność, odrodzenie, regeneracje, mądrość, miłosierdzie, moc i siłę.

LD: 1 Zaciesz (ostatni: 22.08.2011)
OOBE: 1
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-11-2011, 22:11
RE: Energia PSI
Więc tak. Po pierwsze przepraszam, że tak późno to piszę, ale długo nie siedziałem przy komputerze.

Jeśli chodzi o PSI Ball'e to ani razu nie udało mi się go zauważyć. Nieważne czy pobierałem energię z Księżyca czy ze Słońca- odczucia były losowe. Jeśli było mi zimno w ręce to kula napełniała się ciepłą energią co dało się czuć, tak samo jeśli miałem ciepłe ręce to kula była zimna. Gdy po jednej próbie przekazałem energię z PSI Balla mojej mamie, to po 10 minutach zaczęła sprzątać z pełną vervą (oczywiście mnie też zagoniła... -.-). To chyba tyle. Nic szczególnego, tak jak myślałem.

"Przestałem marzyć, jak człowiek nie marzy, umiera."
— Ryszard Riedel

"Mam jeszcze wiarę, odmieni się los, znów kwiatek do lufy wetknie mi ktoś."
— Ryszard Riedel

"Młodzież powinna być piękna i zdrowa."
— Ryszard Riedel
Znajdź wszystkie posty użytkownika
18-11-2011, 15:59
ja nigdy nie zauważyłam jeszcze PSI-balla raz chyba takie lekkie białe prawie niewidoczne światło. Czuje tylko energie która przepływa.. tyle. Tongue

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.

Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę.
Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć.

LD - 14 Zaciesz
OOBE - prawie, prawie..Tongue
18-11-2011, 16:57
myniek12

:O bardzo ciekawe to z mamą, która godzina była?

Wąż w awatarze oznacza wszechstronność, odrodzenie, regeneracje, mądrość, miłosierdzie, moc i siłę.

18-11-2011, 23:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2011 23:25 przez myniek12.)
Około 11:00 - 12:00
A jeśli chodzi o widzenie PSI Balli to czytałem, że jeśli w ogóle jest to możliwe, to zgromadzonej energii musi być dużo. Do tego zwykły człowiek i tak tego nie zauważy. Ludzie, którzy są rozwinięci duchowo i potrafią widzieć aury mogą zobaczyć PSI Ball'a. Oczywiście nie dam sobie ręki uciąć, że to prawda.

"Przestałem marzyć, jak człowiek nie marzy, umiera."
— Ryszard Riedel

"Mam jeszcze wiarę, odmieni się los, znów kwiatek do lufy wetknie mi ktoś."
— Ryszard Riedel

"Młodzież powinna być piękna i zdrowa."
— Ryszard Riedel
19-11-2011, 14:39
ciekawe Zaciesz trzeba chyba będzie jeszcze parę badań zrobić, których celem będzie
-sprawdzenie, czy można przekazać energię PSI-Balla innej osobie (na podstawie relacji myńka)
-ile energii trzeba z siebie wyrzucić, żeby być naprawdę zmęczonym Zaciesz (po zrobieniu PSI-Balla z energii, która pochodziła z mojego ciała, cały tydzień chodziłem cholernie zmęczony xd)

22-11-2011, 19:53
a ja uczę sie widzieć aurę - jakieś pół roku juz będzie... ale tylko pare razy udało mi się zauważyć.. ale za to widzę ciało eteryczne wokół głowy innych ludzi albo swoich rąk Zaciesz

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.

Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę.
Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć.

LD - 14 Zaciesz
OOBE - prawie, prawie..Tongue
23-11-2011, 20:49
U mnie jest tak:
Robię Psi-Balla:
- nie da się Go zobaczyć.
- prawie nic nie czuć (tak jak w przypadku Tomka), czuję tylko leciutki podmuch wiaterku i zmiana temperatury
Zrobiłem te samo ułożenie dłoni, nie robiąc Psi-Balla wsadziłem palca do środka i czułem to samo jakbym robił Psi-Balla tj. lekka zmiana temperatury i wiaterek.
Oznacza to, że robiąc Psi-Balla bardziej się na tym skupiamy dlatego wyraźniej to odczuwamy.
Chociaż, może jeszcze bardziej się poświęce tej kuli, zaczynam wątpić w jej istnienie.

"Nikt nie jest zniewolony bardziej niż ci, którzy błędnie wierzą w swoją wolność."-Johann Wolfgang Goethe
Zapraszam, moje:
http://tnij.org/marchewkolandia
LD-59 Tongue last 21/22.05.12
OOBE-1[?] Mysli Last ?
23-11-2011, 21:48
Mi się udało tylko raz,
jednak odczuwałem to bardzo wyraźnie (aż parzyło), oczywiście psi balla nie było widać.

LD: 0
OOBE: 0
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości