|
Cześć wszystkim
|
|
20-12-2011, 19:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2011 19:16 przez misiu754.)
|
|||
|
|||
|
Cześć wszystkim
Witam wszystkich, nazywam się Michał mam 16 lat. Ostatnio zainteresowałem się sprawami takimi jak ezoteryka. Co ciekawe dowiedziałem się o tym na religii. Ksiądz mówił nam że jeśli robimy coś złego we śnie to nie jest to grzech bo musimy mieć świadomość. Wtedy kolega stwierdził że mógłby to być świadomy sen. Wtedy ksiądz spoważniał i powiedział cytuję "jeśli ktoś takie rzeczy robi to powinien się leczyć. Konsekwencje mogą być bolesne.". Jakoś nie chciał rozwijać tego tematu. No ale ja nie traktuję kościoła poważnie odkąd ksiądz mi powiedział że grając na komputerze w harryego pottera można zostać opętanym. Także zainteresowało mnie to i trafiłem na to forum. Na razie głównie czytam artykuły Pana Karola, książki Roberta Monroe i niedługo mam zamiar zacząć ćwiczyć. Niestety co do oobe to puki co blokują mnie swego rodzaju obawy ale mam nadzieję że uda mi się je pokonać. Po prostu zanim znalazłem tę stronę to za dużo bzdur się naczytałem.
Pozdrawiam PS. Od czego byście radzili zacząć? LD:1 (last 03.09.2012r.)
![]() OOBE:0 ![]() |
|||
|
20-12-2011, 19:18
|
|||
|
|||
|
RE: Cześć wszystkim
W końcu poznaliśmy nowego członka klubu obenautów!
Witam cię na forum i życzę wielu sukcesów, w dziedzinie parapsychologii i nie tylko Od czego zacząć? Ja zacząłem od razu! A konkretniej to jedni zaczynają od LD, a inni od OOBE, to nie ma znaczącej różnicy Polecam ci to drugie dołączając medytację.
Wąż w awatarze oznacza wszechstronność, odrodzenie, regeneracje, mądrość, miłosierdzie, moc i siłę.
LD: 1 (ostatni: 22.08.2011)OOBE: 1 |
|||
|
20-12-2011, 20:35
|
|||
|
|||
|
No to cześć
![]() Ja zaczęłam od LD.. teraz dopiero OOBE się na poważnie zajmuję ![]() ..dziwnego księdza masz.. Ps. powodzenia
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć. LD - 14 ![]() OOBE - prawie, prawie.. ![]() |
|||
|
20-12-2011, 20:39
|
|||
|
|||
|
freshhgrass - wszyscy katecheci i księża, którzy uczą w szkołach są dziwni D;
Wąż w awatarze oznacza wszechstronność, odrodzenie, regeneracje, mądrość, miłosierdzie, moc i siłę.
LD: 1 (ostatni: 22.08.2011)OOBE: 1 |
|||
|
20-12-2011, 21:01
|
|||
|
|||
|
Haha ciekawa historia! ;d witaj z nami
myślę ze najłatwiej będzie ci zacząć od LD
Dążenie do niewyobrażalnych stanów!
LD - 30 Last 17.04.2012 ! OOBE - 1 ? ~9 years ago ? |
|||
|
20-12-2011, 22:00
|
|||
|
|||
|
tak tez mi sie wydaje ze od LD, a po tym mozesz zajac sie mentalkami
wiem! moj tak samo jest jakis dziwny, swoja droga ciekawe jak on by zaragowal na tematy zwiazane z oobe
|
|||
|
20-12-2011, 22:46
|
|||
|
|||
|
Coś tam mówił, że jak się w tych snach spotykasz z jakąś istotą, która ci przekazuje jakąś wiedzę to jak on to powiedział "to przepraszam bardzo". Pewnie chodziło mu o oobe tylko nie zna nazw i dla niego ld i oobe to to samo. No ale jak dla kościoła harry potter to dzieło szatana to nawet nie chcę myśleć czym jest dla nich oobe
LD:1 (last 03.09.2012r.)
![]() OOBE:0 ![]() |
|||
|
20-12-2011, 22:53
|
|||
|
|||
|
'jeśli twoje dziecko interesuje sie LD lub OOBE.. to wiedz, że coś się dzieje! '
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia.
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Prawdziwie wielki jets ten człowiek, który pragnie się czegoś nauczyć. LD - 14 ![]() OOBE - prawie, prawie.. ![]() |
|||
|
20-12-2011, 23:28
|
|||
|
|||
|
Mam nadzieję, że dzięki pomocy użytkowników oczyścisz swój umysł, ze zbędnych rzeczy i będziesz miał tylko prawidłową wiedzę, która zamiast Cię blokować, pomoże Ci osiągnąć OOBE i LD. Życzę powodzenia
Większość nauczycieli traci czas na zadawanie pytań, które mają ujawnić to, czego uczeń nie umie, podczas gdy nauczyciel z prawdziwego zdarzenia stara się za pomocą pytań ujawnić to, co uczeń umie lub czego jest zdolny się nauczyć.
Albert Einstein |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Otrzymane podziękowania:
Witam cię na forum i życzę wielu sukcesów, w dziedzinie parapsychologii i nie tylko
Od czego zacząć? Ja zacząłem od razu! A konkretniej to jedni zaczynają od LD, a inni od OOBE, to nie ma znaczącej różnicy
Polecam ci to drugie dołączając medytację.

myślę ze najłatwiej będzie ci zacząć od LD
Last 17.04.2012 !